Welkom bij uw kapper aan de Prins Hendrikstraat in Breda Hair & Looks!

 

Kapper in Breda - Hair and Looks 

Aan de Prins Hendrikstraat vindt u de gezelligste kapsalon van Breda! Met een breed scala aan expertise en een professioneel kappers team, helpen wij u graag aan een perfect kapsel! Voor alle dagen, feest, of bruiloftkapsels bent u bij Hair and Looks aan het juiste adres!

Het vinden van het de juiste kleur of kapsel wat bij uw persoonlijkheid past gaat samen altijd makkelijker dan alleen. De uitkomst zal u verrassen, soms kan een hele kapselmetamorfose een heel andere mens van u maken! Maar ook als u uw stijl behouden wilt maken wij het mooier. Zodat u altijd met een verzorgt gevoel de kapsalon verlaat tot aan uw volgende bezoek. 

Bruiloftkapsel

Op de meest bijzondere dag van uw leven moet het kapsel er tiptop uitzien! Maar welke stijl past nou bij u? Dit kiest u niet zomaar. Wij nemen daarom graag de tijd om te bepalen wat u zou wensen. Kom gerust eens binnen bij onze kapsalon aan de Prins Hendrikstraat in Breda om de mogelijkheden te bespreken. Wij leggen het u graag uit hoe wij te werk gaan om er voor te zorgen dat uw trouwdag (haar) zorgeloos zal zijn!

 

 

 

 

Een afspraak maken


✓ Persoonlijk advies
 Professionele producten
Uitgebreide webshop
KappersabonnementenMaandag telefonisch bereikbaar

Openingstijden
Maandag  Gesloten
Dinsdag   09.00 - 17.30
Woensdag   09.00 - 20.30
Donderdag   09.00 - 17.30
Vrijdag    09.00 - 17.30
Zaterdag    08.00 - 16.00

 

Hair & Looks
Prins Hendrikstraat 116    
4835 PS Breda

kvknr. 61796697

 

Ga naar:

Kapper Breda

Kapster Curly

Kapsalon in Breda

Kapper Ginneken

Kapsalon Ginneken

Kapper-Prins-hendrikstraat-Breda